Chimneys Peri Cappadocia

Cappadocia Fairy Chimneys Salah siji unsur paling penting sing narik kawigaten luwih saka rong yuta turis domestik lan manca saben taun dikenal minangka Cappadocia dongeng chimneys. Struktur alam iki katon ing pirang-pirang wilayah ing Turki. Cappadocia, sing wis dadi merek ing ekonomi global, wis dadi alamat para ayu sing unik. Cerobong asap dongeng sing isih urip nganti saiki kanthi monumen alam sing lengkap nuduhake awake dhewe ing wilayah garing lan semi-gersang. … Waca liyane…

Aliran Melendiz

Aliran Melendiz

Aliran Melendiz Aliran Melendiz minangka aliran sing dumunung ing tengah Lembah Ihlara ing wates provinsi Aksaray. Wilayah kasebut dikenal kanthi jeneng "Potamus Kapadukus" ing jaman biyen. Saliyane kaendahan alam lan sajarah, uga narik kawigaten karo populasi sing manggon ing wilayah kasebut. Melendiz Stream Aksaray, ing ngendi swara manuk keprungu akeh ing sasi panas, mbukak lawang kanggo tamu. Titik ing ngendi tèh dumunung wigati banget, utamané kanggo wong Kristen. Waca liyane…

Desa Kawusin

Desa Sersan Cappadocia

Desa Çavuşin Çavuşin minangka desa lawas sing dumunung ing dalan Göreme-Avanos lan udakara 2 kilometer saka Göreme. Nevşehir Avanos Çavuşin Village wis dadi tuan rumah akeh peradaban wiwit jaman kuna. Desa Çavuşin, ing ngendi komunitas-komunitas sing beda-beda agama manggon, minangka salah sawijining papan sing kudu dideleng. Iki minangka salah sawijining papan wisata sing paling populer ing Cappadocia. Saliyane kaendahan alam, desa… Waca liyane…

Lembah Ihlara

Desa Belisırma Lembah Ihlara, Desa Cappadocia Yunani Kuno

Lembah Ihlara Ihlara, sing dadi bagéan saka provinsi Aksaray, wis dadi tuan rumah akeh peradaban wiwit jaman biyen. Dumunung ing distrik Güzelyurt ing Aksaray, sing wewatesan karo Salt Lake, Ihlara dikenal kanthi lembah. Lembah Ihlara minangka papan unik sing wis misuwur wiwit jaman biyen lan dadi bahan buku. Iki minangka wilayah langka ing ngendi tanduran lan spesies urip sing beda ditemokake lan meh ora kena tangan manungsa. Wilayahe… Waca liyane…

Lembah Cappadocia

Lembah Kizilcukur

Lembah Cappadocia Cappadocia nggumunake sing ndeleng kanthi pemandangan unik lan reruntuhan sajarah. Uga wis dadi titik temu turis karo warga lokal sing ramah. Saliyane macem-macem papan sajarah ing wilayah kasebut, wilayah kasebut minangka wilayah sing misuwur ing Lembah Cappadocia. Mesthi wae, lembah kasebut minangka salah sawijining wilayah wisata kanthi tingkat pengunjung paling dhuwur ing Cappadocia. Sampeyan bisa ndeleng pemandangan manuk kanthi wisata balon… Waca liyane…

Goreme

Goreme

Goreme Ana akeh tujuan kanggo ndeleng lan njelajah ing Turki. Cappadocia Goreme, sing nggumunake sing ndeleng kanthi kaendahan alam lan tekstur sejarah, yaiku salah sawijining. Alesan kenapa turis lokal lan manca ngujo Cappadocia ora mung cerobong asap dongeng, nanging uga Göreme, sing njanjeni petualangan sing ora bisa dilalekake. Kutha misterius iki nawakake para tamu kutha-kutha ing njero lemah, gréja ing watu, lembah sing amba,… Waca liyane…

Kamar Cappadocia Jacuzzi

Kamar Jacuzzi Cappadocia Cappadocia minangka pusat pariwisata gedhe sing diubengi dening cerobong asap peri. Geografi sing wiyar lan kuna iki terus nggumunake wong kanthi kaendahan alam lan sejarah nganti pirang-pirang abad. Bener, ora mung dheweke. Sunrise, sing diwiwiti kanthi balon warna-warni raksasa sing mabur metu saka dongeng, srengenge srengenge nggambarake watu abang, lan lampu kuning kutha sing kebak saka omah-omah watu ing wayah wengi ... Waca liyane…

Cappadocia Valleys Walking Tour

lembah cappadocia

Cappadocia Valleys Walking Tour Sadurunge maca artikel kanggo Cappadocia Valleys Walking Tour, kita kudu sebutno sing iki Tours unik duwe 3 macem-macem kategori. Yen sampeyan kasengsem ing lelungan kasebut, sampeyan bisa maca artikel liyane. Mulane, sampeyan bisa milih sing paling cocog karo sampeyan. Cappadocia, salah sawijining warisan sing ditawakake dening alam, wis disentuh wong ing taun-taun kepungkur. Waca liyane…

Wisata Onta Cappadocia

Wisata Onta Cappadocia

Cappadocia Camel Tour Apa sampeyan siap kanggo fascinate sampeyan karo atmosfer asli saka Cappadocia Camel Tour, kang bakal nindakake karo tampilan unik saka wilayah? Dadi, pisanan, ayo mriksa wilayah sing bakal sampeyan kunjungi kanthi Cappadocia Camel Tour, lembah sing bakal narik kawigaten sampeyan kanthi pemandangan sing unik, lan cerobong asap dongeng. Banjur, ayo ngomong kanthi ringkes babagan pengalaman sampeyan babagan Tur Safari Unta karo Sunrise lan Sunset. Kapadokia… Waca liyane…

Wisata Lembah Cappadocia

Cappadocia Zelve Valley

Wisata Lembah Cappadocia kanggo Ngunjungi Cappadocia, sing wis dingerteni kabeh jagad, minangka salah sawijining papan favorit ing negara swarga kita. Isine kaendahan alam uga struktur sajarah. Jumlah pengunjung tansah dhuwur lan nampa akeh wong saka meh kabeh ndonya saben taun. Cappadocia Valleys Tour iku panggonan sampurna kanggo sampeyan nemokake udhara unik lan aran kaya sampeyan ing sajarah kuna. Waca liyane…