Turne me balonë në Cappadocia

Turne me balonë në Cappadocia Mund të shihni gjendjen më të thellë të historisë dhe gjendjen më të qetë të natyrës në Kapadokia. Duke bërë një xhiro nëpër lugina, do të shijoni qetësinë dhe do të dëshmoni pamjet më të bukura. Rajoni i Kapadokisë në fjalë është një xhevahir historik që përmban gjithçka. Kur shkoni dhe vizitoni, do të dëshironi të vizitoni përsëri dhe përsëri dhe të dëshmoni atë që keni parë më parë. Me një proces formimi prej 60 milionë banorësh, shumë historikë… Lexo më shumë…