Cappadocia Fairy Chimneys

Cappadocia Fairy Chimneys Salah sahiji elemen pangpentingna anu narik leuwih ti dua juta wisatawan domestik jeung mancanagara sataun dipikawanoh salaku Cappadocia fairy chimneys. Struktur alam ieu katingali di seueur daérah Turki. Cappadocia, anu parantos janten merek dina ékonomi global, parantos janten alamat kaéndahan anu unik. Cerobong asap anu salamet dugi ka ayeuna kalayan monumen alam lengkep nunjukkeun diri di daérah gersang sareng semi-gersang. … Maca deui…

Aliran Melendiz

Aliran Melendiz

Aliran Melendiz Aliran Melendiz mangrupikeun aliran anu aya di tengah Lembah Ihlara dina wates propinsi Aksaray. Daérah éta katelah "Potamus Kapadukus" dina jaman baheula. Salian kaéndahan alam sareng sajarahna, éta ogé narik perhatian ku populasi anu hirup di daérah éta. Melendiz Stream Aksaray, dimana sora manuk kadéngé abundantly dina bulan usum panas, muka panto na keur sémah. Titik di mana tea ayana penting pisan, khususna pikeun urang Kristen. Maca deui…

Désa Cavusin

Désa sersan Cappadocia

Désa Çavuşin Çavuşin mangrupikeun désa kuno anu aya di jalan Göreme-Avanos sareng kirang langkung 2 kilométer ti Göreme. Désa Nevşehir Avanos Çavuşin parantos ngagaduhan seueur peradaban saprak jaman baheula. Désa Çavuşin, tempat komunitas anu béda-béda agama hirup, mangrupikeun tempat anu patut ditingali. Ieu salah sahiji obyek wisata nu pang populerna di Cappadocia. Salian kaéndahan alamna, désa… Maca deui…

Lebak Ihlara

Désa Belisırma Lembah Ihlara, Désa Yunani Kuno Cappadocia

Ihlara Valley Ihlara, anu mangrupa bagian ti propinsi Aksaray, geus hosted loba peradaban saprak jaman baheula. Lokasina di distrik Güzelyurt of Aksaray, nu wawatesan jeung Salt Lake, Ihlara dipikawanoh pikeun lebak na. Lebak Ihlara mangrupikeun tempat unik anu parantos populer ti jaman baheula sareng janten bahan buku. Ieu mangrupakeun wewengkon langka dimana tutuwuhan béda jeung spésiés hirup kapanggih sarta ampir teu kacekel ku leungeun manusa. Wewengkon… Maca deui…

Lebak Cappadocia

Lebak Kizilcukur

Cappadocia Valleys Cappadocia fascinates jalma anu ningali eta kalawan tetempoan unik sarta ruruntuhan sajarah. Éta ogé parantos janten tempat temu wisatawan sareng warga lokal anu ramah. Sajaba ti loba tempat sajarah béda di wewengkon, éta mangrupakeun wewengkon nu kawentar keur Cappadocia Valleys. Tangtosna, lebak mangrupikeun salah sahiji daérah wisata kalayan tingkat sémah anu paling luhur di Cappadocia. Anjeun tiasa ningali panon manuk kalayan wisata balon… Maca deui…

Gö Supreme

Gö Supreme

Goreme Aya seueur tujuan anu tiasa ditingali sareng dijelajah di Turki. Cappadocia Goreme, anu matak pikabitaeun anu ningalina ku kaéndahan alam sareng tékstur sajarahna, mangrupikeun salah sahijina. Alesan naha wisatawan lokal jeung asing admire Cappadocia teu ngan chimneys dongeng, tapi ogé Göreme, nu janji hiji petualangan unforgettable. Kota misterius ieu nawiskeun para tamuna kota-kota bawah tanah, gereja di batu, lebak anu lega,… Maca deui…

Cappadocia Jacuzzi Room

Cappadocia Jacuzzi Room Cappadocia mangrupakeun puseur pariwisata badag dikurilingan ku chimneys peri. Géografi anu lega sareng kuno ieu terus narik jalma-jalma kalayan kaéndahan alam sareng sajarahna salami sababaraha abad. Sabenerna, éta lain ngan aranjeunna. Panonpoé Panonpoé Tilelep, anu dimimitian ku balon warni raksasa ngalayang kaluar tina dongéng, Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Tilelep, Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Tilelep, nu dimimitian ku balon warna-warni raksasa ngalayang kaluar tina dongéng, Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Tilelep dina batu beureum, jeung lampu-lampu konéng kota nu mapay ti gedong-gedong batu peuting... Maca deui…

Cappadocia Valleys Leumpang Tour

lebak cappadocia

Cappadocia Valleys Leumpang Tour Sateuacan maca artikel pikeun Cappadocia Valleys Leumpang Tour, urang kedah disebatkeun yen ieu wisata unik gaduh 3 kategori béda. Upami anjeun kabetot dina perjalanan sapertos kitu, anjeun tiasa maca tulisan anu sanés. Sasuai, anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anjeun. Cappadocia, salah sahiji warisan anu ditawarkeun ka urang ku alam, parantos keuna ku jalma-jalma dina taun-taun katukang. Maca deui…

Cappadocia Onta Tour

Cappadocia Onta Tour

Cappadocia Onta Tour Dupi anjeun siap fascinate anjeun kalawan atmosfir otentik of Anjeun Cappadocia Onta Tour, nu bakal Anjeun pigawé kalayan pintonan unik wewengkon? Ku kituna, mimiti sagala, hayu urang nalungtik sakeudeung wewengkon nu bakal didatangan ku Cappadocia Camel Tour, lebak nu bakal fascinate anjeun kalawan tetempoan unik maranéhanana, sarta chimneys peri. Lajeng, hayu urang ngobrol sakeudeung ngeunaan pangalaman anjeun bakal boga ngeunaan Camel Safari Tour kalawan Panonpoé Tilelep jeung Panonpoé Tilelep. Kapadokia… Maca deui…

Cappadocia Valleys Tour

Cappadocia Zelve Valley

Cappadocia Valleys Tour nganjang ka Cappadocia, anu disadari ku sakumna dunya, mangrupikeun salah sahiji tempat favorit di nagara surga urang. Ieu ngandung beauties alam ogé struktur sajarah. Jumlah nu datang sok tinggi jeung ngabagéakeun loba jalma ti ampir sakuliah dunya unggal taun. Cappadocia Valleys Tour mangrupakeun tempat sampurna pikeun anjeun manggihan hawa unik tur ngarasa kawas anjeun dina sajarah kuna. Maca deui…