Cappadocia Balon Tour

Cappadocia Balon Tour Anjeun tiasa ningali kaayaan deepest sajarah jeung kaayaan paling damai alam di Cappadocia. Ku nyandak wisata di lebak, anjeun bakal ngarasakeun karapihan sarta saksi pintonan paling éndah. Wewengkon Cappadocia anu dimaksud mangrupikeun permata sajarah anu ngandung sadayana. Lamun anjeun indit jeung nganjang, anjeun bakal hoyong nganjang deui jeung deui jeung saksi naon geus katempo saméméh. Kalayan prosés formasi 60 juta, seueur sajarah… Maca deui…